Besteedt uw organisatie aandacht aan brandpreventie? Noordam Grondwatertechniek wel! Wij zijn gespecialiseerd in bluswatertechniek. Met onze kennis op het gebied van brandbeveiliging en repressie bezitten wij de competenties om u te adviseren als het gaat om brandpreventie. Wij richten ons op alle vormen van bluswatertechniek, maar zijn vooral specialisten op het gebied van brandputten.

Brandputten

Noordam Grondwatertechniek boort, controleert, onderhoudt en regenereert brandputten. Het boren van een betrouwbare brandput is specialistisch werk en dient zorgvuldig uitgevoerd te worden. In het geval van een calamiteit vertrouwt de brandweer op een goede en zandvrije werking van de brandput. Om deze reden is jaarlijks onderhoud aan de brandput essentieel. U ontvangt per brandput een rapportage over de capaciteit en kwaliteit van de brandput. Wilt u meer weten over brandputten, lees dan hier verder.

Controle hydranten

Voor u als brandweer zijn de hydranten, ofwel de ondergrondse brandkranen, erg belangrijk bij het uitvoeren van de repressieve taken. In samenwerking met uw waterleidingbedrijf controleert en onderhoudt u jaarlijks enkele honderden hydranten. De controle en onderhoud van hydranten wordt vaak uitgevoerd door de medewerkers of vrijwilligers, maar kost wel veel tijd. Noordam Grondwatertechniek is in staat om de controle en onderhoud van de hydranten u uit handen te nemen. Lees hier meer over onze aanpak voor het controleren en onderhouden van de hydranten.

Wegmarkering

Naast het boren, controleren en onderhouden van de brandputten en hydranten plaatsen wij ook wegmarkeringen. De wegmarkering wordt naar uw keuze aangebracht: wegenverf of thermoplast. Met de wegmarkering voorzien wij de brandweer van de benodigde herkenning om de brandputten en hydranten snel te vinden.

Contact opnemen met Noordam Grondwatertechniek

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Noordam Grondwatertechniek of een afspraak maken? Vul dan ons contactformulier in of stuur een mail. Wij adviseren u graag.