Voor het uitvoeren van repressieve taken is de brandweer afhankelijk van de waterwinning. Maar het opzoeken van deze waterwinplaatsen kost soms de nodige tijd. Begroeiing of andere obstakels zijn hiervan vaak de oorzaak. Daarom maken wij gebruik van wegmarkeringen voor de hydranten en brandputten. Op het wegdek wordt met een duidelijk teken aangegeven waar de waterwinplaatsen zich bevinden. Er zijn twee mogelijkheden wat betreft het materiaal, namelijk wegenverf en thermoplast.

Wegenverf voor hydranten en brandputten

De wegenverf brengen wij aan door middel van een vloeibaar product dat vaste stoffen bevat, gedragen door een organisch oplosmiddel of een oplosmiddel op basis van water. De wegenverf brengen wij aan met een spuitpistool, borstel of rol.

Thermoplast voor brandputten en hydranten

De markeringen brengen wij aan door middel van een prefab thermoplast. Thermoplastische markeringen zijn ideaal voor drukbereden wegen. Verder bezitten zij een langere levensduur dan de wegenverf en daardoor een gunstige prijs / kwaliteit verhouding.
Thermoplast is een vast product dat door verwarming vloeibaar wordt. Daarna brengen wij dit op de ondergrond aan met een laagdikte van drie millimeter.

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.